Coaching door haptonomie | lichaamswerk & acupunctuur Leer ruimte innemen & grenzen aangeven

Van oorsprong ben ik fysiotherapeute; de laatste 10 jaar werk ik met name met acupunctuur, haptonomie en lichaamsgerichte therapie.
Ik houd ervan deze methodes te combineren en zo via diverse invalshoeken te werken aan het herstellen van de balans: het weer heel worden.

Zelf ben ik op diverse vlakken bezig om kundiger en bewuster te worden door bijscholingscursussen acupunctuur, training lichaamswerk, leerbehandelingen
haptonomie, zangles en de bewegingsmethode Feldenkrais. 
Ook integreer ik bewegingsvormen als Chi Kung, eutitmie, psychomotore therapie en vrij bewegen in mijn behandeling. Door al mijn diverse scholingen en levenservaring ben ik er goed in geworden mensen te begeleiden in hun proces. Het is belangrijk in een veilige omgeving je verhaal te kunnen doen, je gekend te voelen en geholpen te worden om meer bewustzijn te ontwikkelen, zodat je zorgvuldiger met je zelf kunt omgaan. Ruimte maken voor wat je werkelijk wilt geeft energie, je kunt meer jezelf worden; je vertrouwen kan groeien. Ik vind het met name fijn te werken met mensen rond de 30 jaar, die in een fase komen waarin het bewust worden van je eigenheid van vitaal belang is, zowel voor je eigen gezondheid als voor je omgang met anderen.
 

 

VOOR WIE?

Wanneer je vastloopt in aspecten van je leven: je werk, relatie, bepaalde gevoelens of het optreden van lichamelijke klachten, kan het zinvol zijn hulp te zoeken en samen te kijken waar dit mee te maken heeft. Het zicht krijgen op en los mogen laten van oude patronen of spanningen kan nieuwe ruimte en energie geven!
 

ERVARINGEN BIJ TEUNI

ONS ADRES:

 
maps-erstellen.de